Commerciële Supervisor

Als Commerciële Supervisor (24-32 uur) ben je veelal operationeel werkzaam op de vloer, je motiveert en inspireert het team continu! Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van alle belactiviteiten, het ontwikkelen naar een hoger performance niveau en hebt grote invloed op het behalen van de teamtargets en persoonlijke groeidoelstellingen!
Je bereid een shift voor en draagt er vervolgens zorg voor dat deze goed verloopt. Je zorgt dat jouw agents gesprekstijd krijgen van je klant om een goed gesprek te kunnen voeren met impactvolle vragen. De begeleiding die je voert bestaat uit een mix van uitleg/ondersteuning, meeluisteren, training/coaching en analyses van o.a. resultaten en gesprekken.

Geen situatie is je onbekend en met al je energie weet jij teleurgestelde gezichten, weer om te draaien naar gemotiveerde gezichten!

In de functie van Commerciële Supervisor heb je een belangrijke voorbeeldrol. Dit betekent dat jij nog steeds plezier haalt uit het bellen van klanten en dit dus ook af en toe doet. Daarnaast zijn technische systemen jou niet vreemd.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal MBO- werk- en denkniveau en beschikt over (zeer) goede communicatieve vaardigheden;
  • Je durft prioriteiten en duidelijke doelen te stellen en kan hiermee bepalen wat potentie heeft;
  • Je kan sturen op het behalen van de KPI’s en Servicelevels en het behalen van de targets;
  • Je hebt 2+ jaar leidinggevende ervaring in een telemarketing en/of klantenserviceomgeving en bij voorkeur kennis/ervaring met de COPC methodiek en NPS methode;
  • Je bent razend enthousiast en een echte People motivator;
  • Je bent stressbestendig, flexibel inzetbaar, accuraat en een doorzetter;

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid, afwisseling en een marktconform salaris. Het dienstverband is tijdelijk met mogelijk uitzicht op een vaste aanstelling. Je kan ingezet worden in Uden en Tilburg  (dit zal hoofdzakelijk de standplaats worden). Uren zijn in overleg.

Contact informatie

Interesse naar deze functie?

Direct solliciteren?