Outbound

Wij bellen namens en voor u. Dat is onze specialiteit. Wij realiseren ons daarbij dat telemarketing de meest persoonlijke en krachtige vorm van communicatie is. Mits goed uitgevoerd vergroot telemarketing zowel uw omzet als uw reputatie.

‘Fijn dat u belt’’ . Dat is wat wij vaak horen als we bellen naar aanleiding van een websitebezoek, waarbij de prospect zijn/haar gegevens heeft achtergelaten om een afspraak in de showroom in te plannen. Of als we een docent bellen of het nieuwe lespakket goed bevalt en informeren welke extra modules mogelijk interessant zijn voor de volgende lesperiode.

Wij analyseren de customer journey en zoeken het juiste moment om uw klant te benaderen met de informatie die voor hem of haar op dat moment ook relevant is.

Uiteraard verwerken wij klantgegevens in een gestructureerd en geautomatiseerde workflow met realtime en gedetailleerde rapportages. Indien gewenst koppelen we direct aan uw CRM zodat u altijd up-to-date bent en uw marketing acties kunt plannen op actuele klant -en marktgegevens.

U kunt ons direct inschakelen voor:

Digitale interactie

Naast de reguliere outbound oplossingen is YourVoice permanent bezig haar dienstverlening te innoveren én in te spelen op de laatste ontwikkelingen in de markt. Zo wordt vandaag de dag meer dan 35% van alle klanteninteracties digital afgehandeld (Bron: Emerce). Sociale media hebben de laatste jaren sterk veranderd hoe bedrijven de klant opzoeken. Zo opent Social Selling vele deuren die wij graag voor u openstellen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belangrijke privacy-informatie

Lees onze privacy- en cookieverklaring voor belangrijke informatie over de manier waarop wij uw gegevens verwerken.