Skip to content

Serviceheld

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan of leuk zomerbaantje in Uden, waarbij jij jouw communicatieve talenten en overtuigingskracht volop kan gebruiken? Dan heeft YourVoice precies wat jij zoekt.

wie zijn wij?

YourVoice is onderdeel van het Sidekix Contact Center en gespecialiseerd in service calls. Dit houdt in dat we de service van verschillende bedrijven versterken door onze kracht in klantcontact te gebruiken. We bellen klanten en prospects op hun verzoek namens de opdrachtgever om klantrelaties op te bouwen en te verdiepen.  We werken uitsluitend voor bedrijven die extra service aan hun klanten bieden en ook écht iets hebben aan hun diensten. Zo zorgen we samen voor een glimlach aan beide kanten van de lijn.

YourVoice is een bedrijf waar je gewoon jezelf mag zijn. Er heerst een fijne werksfeer waarbij collega’s met een glimlach naar hun werk komen en met een glimlach naar huis toe gaan. Saamhorigheid en gezelligheid staan hoog in het vaandel, maar uiteraard wordt er ook hard gewerkt om de targets te halen en om met elkaar de beste service te bieden. Bij YourVoice telt elke stem en werken we als team samen. Een dynamiek die zorgt voor een uitdagende en fijne werkomgeving.

Wat ga je doen bij YourVoice?

Samen met je collega’s ga jij voor onze klanten aan de slag. Je helpt mensen aan de andere kant van de lijn verder en zorgt dat zij met een glimlach op kunnen hangen. Je werkt aan de hand van targets met het doel excellente klantenservice te leveren. En een leuk extraatje: als je jouw persoonlijke targets behaalt, staat er een leuke bonus tegenover! 

Bij YourVoice word je goed ingewerkt, getraind en gecoacht. Hierdoor blijf jij jezelf als Serviceheld verder ontwikkelen en kan je groeien in je vak. We blijven elkaar actief stimuleren en motiveren om ervoor te zorgen dat we met z’n allen het beste uit onszelf en ons werk kunnen halen.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast het feit dat je komt te werken bij het leukste Call Center van Uden en omgeving, besteedt YourVoice veel aandacht aan jou en je werkomgeving.  Successen worden samen gevierd en er is oprechte aandacht voor iedereens professionele groei. Ook geniet je bij YourVoice van aantrekkelijke (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • een goed salaris, passend bij je ervaring;
 • reiskostenvergoeding;
 • coaching en begeleiding;
 • doorgroeimogelijkheden en toekomstperspectief;
 • een fijne en gezellige werkomgeving;
 • gratis fruit;
 • flexibele werkuren;
 • gezellige vrijdagmiddagborrels.

Wanneer je bij ons in dienst treedt start je met een tijdelijk dienstverband. Dit uiteraard met het doel om een langdurige samenwerking aan te gaan.

Maar goed, naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een sociale duizendpoot. Iemand die klaar is voor een uitdaging en proactief te werk gaat. Je weet hoe je met oprechte aandacht luistert en helpt klanten verder met jouw servicegerichte instelling. Daarnaast:

 • heb jij een fijne telefoonstem;
 • kan je goed Nederlands spreken
 • vind je het leuk te werken volgens een planning;
 • ben je op korte termijn beschikbaar;
 • ben je woonachtig in of rondom Uden. 

De werktijden zijn flexibel, wat het goed te combineren maakt met je privéleven. De werkuren worden altijd verdeeld over de openingstijden van YourVoice. Dit houdt in dat het voor kan komen dat je soms een avonddienst tot 20.00 draait of eens in de zoveel tijd gezellig op zaterdag (10.00 -16.00 uur) kan werken.

Wordt dit jouw zomerbaantje?

Ben jij de nieuwe voice die ons team sterker laat klinken? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Solliciteren

 • Toegestane bestandstypen: docx, pdf, doc, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.